Steun ons en help Nederland vooruit

Mijn naam is Milou Kroesen, ik woon in Zetten en studeer HBO Social Work Deeltijd. Naast mijn opleiding ben ik werkzaam als begeleider in de zorg.

In 2018 kwam ik als jongste kandidaat op de lijst van D66 Overbetuwe te staan, iets waar ik trots op ben!

Na de Tweede Kamerverkiezingen in 2017 wilde ik mijn kennis en visie op de politiek en de gang van zaken omzetten in een bijdrage.

Een bijdrage, met een drive voor onderwijs, sociale zaken en participatie. Politieke stukken zoals het gebrek aan sociale woningbouw in de gemeente Overbetuwe of de nieuwbouw van het OBC Elst en de gevolgen hiervan zijn uiteenlopend, en deze vraagstukken hebben invloed op iedereen. Het woord ‘iedereen’ vind ik belangrijk. Ik wil er voor iedereen zijn, ongeacht wie je bent of waar je woont of waar je vandaan komt. Een jongere uit Elst heeft net zo goed een mening die gehoord moet worden als een vijftiger uit Heteren of Zetten. De gemeente Overbetuwe is op goede koers met thema’s als verduurzaming van de gemeente en de vormgeving van burgerparticipatie. Zaak is dus, om dit voort te zetten – behouden wat goed gaat, en verbeteren wat beter kan.

Als begeleider in de zorg is het belangrijk dat iedereen mee kan doen, maar dat geldt in de gemeente ook. Op naar een inclusieve gemeente!

Meer van Milou Kroesen