Steun ons en help Nederland vooruit

Mijn naam is Janita Hanekamp-Janssen. Samen met Tom en Tommie (dec 2019) woon ik in Herveld. Ik ben opgegroeid in Wely en mijn sociale leven speelt zich dan ook al jaren af in Overbetuwe. In 2015 ben ik na mijn studie in Nijmegen in Herveld gaan wonen en heb het hier enorm naar mijn zin. Er zijn genoeg voorzieningen, een bruisend verenigingsleven en ik geniet van de natuur om mij heen.

Ik ben docent geschiedenis en begeleider van leerlingen met leerproblemen op een VMBO school in Tiel. In mijn vrije tijd ben ik graag in gezelschap van vrienden en familie maar kan ik ook genieten van lezen, bakken, skeeleren en bootcampen. Ik ben zolang ik mezelf kan herinneren al geïnteresseerd in de politiek en het is altijd een droom van mij geweest om iets bij te dragen aan de politiek. Het is voor mij nu dan ook een mooi moment om mijzelf in te zetten voor het behouden van de voorzieningen in Herveld en Andelst en Overbetuwe en het bieden aan kansen voor iedereen.

D66 kan samen het verschil maken. Met mij kun je makkelijk contact leggen, Facebook, twitter en email. Wij krijgen het voor elkaar.

 

Meer van Janita Hanekamp-Janssen