Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 11 februari 2019

Thema avond bijeenkomst armoedebeleid 25 februari

D66 Betuwe organiseert op maandagavond 25 februari bij de Stichting Malaku in Elst een openbare bijeenkomst over Armoede in Lingewaard en Overbetuwe. Doel van de avond is kennis delen en samen oplossingen bedenken voor de uitdagingen in deze strijd. Rens Raemakers, Tweede Kamerlid voor D66 is een van de sprekers deze avond. Daarnaast spreken Aart Slob, wethouder Lingewaard, Foka Bruggema, coördinator van Forte Geldzaken en Aly Smelt, bestuurslid van Stichting Leergeld. Ook mensen die zelf te maken hebben met armoede nodigen we van harte uit om hun ervaringen te delen, zodat we mensen die in armoede leven straks beter kunnen helpen en armoede voor een nieuwe generatie kunnen voorkomen.

Voor het programma klik je hier.

Prog Thema avond Armoedebeleid maandag 25 februari

Meldt je svp aan via:  thema@d66betuwe.nl