Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 24 februari 2010

Pechtold verrast Zetten met bezoek

ZETTEN – Tijdens de politieke markt op het Julianaplein in Zetten verscheen ineens een grote D66 touringcar. Groot was de verrassing toen daaruit Alexander Pechtold stapte.

“Ik kreeg een berichtje op mijn mobiele telefoon dat Alexander Pechtold met zijn team in Arnhem was en dat ze graag onze lokale campagne wilden steunen”, laat D66-lid Rolf Latour uit Zetten weten. “Bijzonder attent en ook erg leuk natuurlijk, dat dit team dat alle grote steden aandoet, ook de moeite neemt om naar het dorp Zetten te komen. Zeker gezien de drukke tijd voor politiek Den Haag.”

Niet alleen Pechtold maar ook andere D66-kopstukken als Boris van der Ham waren aanwezig. Latour: “Enkele weken geleden hadden we Pechtold een dag op bezoek in de Overbetuwe. Ditmaal was het een bliksembezoek, maar wij konden toch opnieuw laten zien wat D66 lokaal doet. Dat vind ik erg positief.”

4373258414_4987c30c79_bFoto’s >>

Weekkrant De Betuwe, 22 februari 2010